Uw woning verkopen

In een vrijblijvend gesprek bij u thuis adviseren wij u gericht over de verkoopmogelijkheden en bespreken we de vraagprijs met u. Belangrijk voor het verkooptraject is de juiste vraagprijs.

Wij lopen samen met u de woning door. Wij brengen de sterke punten in kaart en bespreken verbeterpunten en bouwtechnische aspecten met u.

Vervolgens gaan we de woning optimaal presenteren, om de juiste kandidaten voor de woning te interesseren. Dit doen we door uw woning zo goed mogelijk in beeld te brengen met behulp van een professionele fotograaf en door het maken van een gekleurde plattegrond waarop de indeling van het huis en de juiste afmetingen van de ruimtes goed naar voren komen. Deze beelden gebruiken we voor publicaties in de diverse media.

Eigen haard begeleidt de bezichtigingen, wij voeren namens u de onderhandelingen en stellen de koopakte op. Wij verzorgen de ondertekening door partijen en begeleiden het traject tot aan de notaris.

Wij zijn gedurende het hele proces uw makelaar. 

Wilt u meer informatie over het verkopen van uw woning, of wilt u een afspraak maken zodat een van onze makelaars vrijblijvend bij u langs komt voor een informatief gesprek, vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.