Verhuur

Al sinds vele jaren is Eigen Haard dé specialist op het gebied van verhuur van gestoffeerde of gemeubileerde appartementen en huizen. Wij hebben een grote expertise opgebouwd en onze dienstverlening professioneel vormgegeven. 

Eigen Haard richt zich onder andere op de expat-markt. Mede door onze status als preferred partner van het ExpatCentre Leiden, hebben wij contacten met gerenommeerde bedrijven en instellingen. 

Wij weten goed wat de specifieke wensen van kandidaat-huurders zijn en wij kunnen hierdoor ons huuraanbod zeer gericht en doeltreffend bij hen onder de aandacht brengen. 

Ook uw huis is wellicht geschikt voor de verhuurmarkt. Wij willen u graag in een vrijblijvend gesprek voorlichten over de mogelijkheden en de kansen die de huurmarkt u biedt.

Wij adviseren u over de prijs en mogelijkheden van uw woning. 

Heeft uw woning meer kansen gestoffeerd of gemeubileerd en hoe kunt u uw woning voorbereiden voor een succesvolle verhuur. 

De procedures van aanbieden, bezichtigen, rapporteren en onderhandelen worden met u besproken. 

 

Ons werk houdt pas op als de sleutel aan de huurder overhandigd is!

 

Wilt u meer informatie over het verhuren en/of in beheer geven van uw woning, vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op. 

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.