Woningontruiming Regionaal B.V. partner van Eigen Haard Makelaars

 

Woningontruiming Regionaal BV is een van de partners van Eigen Haard Makelaars. Het bedrijf helpt bewoners en hun familie bij senioren verhuizingen of bij ontruiming van een woning, bijvoorbeeld als een bewoner overlijdt.

Woningontruiming Regionaal helpt om de boedel te inventariseren en documenteren, waardevolle stukken ter veiling aan te bieden, te zorgen dat overtollige huisraad en inboedel bij de kringloop of een goed doel terechtkomt of wordt gerecycled, de woning bezemschoon op te leveren.

Transparante documentatie

De dienstverlening kan op verschillende niveaus worden ingeschakeld; van een handje helpen tot de volledige werkzaamheden – Woningontruiming Regionaal maakt een offerte op maat. De opdrachtgever blijft altijd zicht houden op de boedel: er wordt precies bijgehouden wat er is aangetroffen, wat er is ontruimd en waar alle spullen heen zijn gegaan.

Waardevermeerdering nalatenschap

Het komt geregeld voor dat een boedel antieke of waardevolle spullen bevat waarvoor geen andere bestemming is dan verkoop. In dat geval biedt Woningontruiming Regionaal zulke stukken aan bij een veilinghuis, waar ze getaxeerd worden. Na de veiling wordt de opbrengst direct op de rekening van de opdrachtgever gestort. Zo wordt de waarde van een eventuele nalatenschap vermeerderd.

Hoge klanttevredenheid

Klanten geven in hun reviews een score van 9.6 gegeven op een schaal van 10 in hun reviews.

Regiomanager Carry van Swieten is te bereiken via telefoon 085 – 401 44 91. Meer informatie op de website van Woningontruiming Regionaal BV