31 photos available

Sold: Endegeesterstraatweg 15, 2342 AJ Oegstgeest

Type of residence House, mansion, corner house
Plot size 713 m²
Liveable area 180 m²
€775,000
€1,086.96/m2
Sold

General

Karakteristiek jaren dertig hoekhuis met vrij uitzicht, oprit, riante zonnige tuin (713 m2 eigen grond), achter grenzend aan het park van Rhijngeest dat via een eigen toegangsbrug bereikbaar is. Direct tegenover het huis ligt het park Endegeest met kasteel Endegeest. Achter in de tuin bevindt zich een grote schuur/werkplaats (ca. 11 x 5 m) voor vele doeleinden aan te wenden, thans deels in gebruik... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, mansion, corner house
Status Sold subject to conditions
Offered since 31 May 2018

Features

Offer
Reference number 25027/4039471
Asking price €775,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 31 May 2018
Last updated 22 June 2018
Construction
Type of residence House, mansion, corner house
Type of construction Existing estate
Rooftype Front gable
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 713 m²
Effective area 180 m²
Content 620 m³
Surface area external storage rooms 55 m²
Surface area external, linked storage rooms 5 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 7 of which (5 bedrooms)
Outdoors
Location Near park
On a quiet street
Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate C
Energy index 1.55
Boiler
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Option
Has a bath Yes
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has a flue tube Yes
Has a skylight Yes
Has ventilation Yes

Definition

Karakteristiek jaren dertig hoekhuis met vrij uitzicht, oprit, riante zonnige tuin (713 m2 eigen grond), achter grenzend aan het park van Rhijngeest dat via een eigen toegangsbrug bereikbaar is. Direct tegenover het huis ligt het park Endegeest met kasteel Endegeest. Achter in de tuin bevindt zich een grote schuur/werkplaats (ca. 11 x 5 m) voor vele doeleinden aan te wenden, thans deels in gebruik als overdekt terras.

Het huis is goed onderhouden en vele authentieke details zijn behouden.

De locatie van de woning is uitstekend ten opzichte van de A-44, Leiden CS, diverse scholen, sportaccommodaties, de historische winkelstraat De Kempenaerstraat enz. Vanaf deze locatie zijn vrijwel alle voorzieningen binnen enkele minuten op loop-/fietsafstand bereikbaar.

Indeling:
Entree in ruime hal met toilet en trapkast. Royale lichte L-vormige kamer en suite met veel sfeer, zij-erker, visgraat eiken parketvloer, kasten en schoorsteenaansluiting, de ruime eetkamer heeft deuren naar de tuin. Luxe open keuken voorzien van alle apparatuur met daarin opgenomen een luxe Falcon 5-pits fornuis met schouw en een composiet aanrechtblad.

1e etage: Ruime overloop met toilet en badkamer met ligbad, aparte douche, breed eikenhouten wastafelmeubel met Belgisch hardstenen blad en een design radiator. Ouderslaapkamer met ingebouwde kasten en openslaande deuren naar het balkon. Ruime lichte achterkamer en een zijkamer. De overloop en de kamers zijn voorzien van fraaie lamelparket vloeren.

2e etage: Zolderetage met ruime overloop met kastenwand met wasmachine aansluiting, berging met de CV combi ketel, voorkamer en grote achterkamer met wastafelmeubel.

Binnen het tijdsbestek van de laatste 2,5 jaar zijn onder andere de keuken, de badkamer, de toiletten, het lamelparket op de 1e etage en de dakbedekking op de zijdakkapel vernieuwd en is binnenschilderwerk uitgevoerd. De tuin is recent opnieuw ingericht met behulp van een erkend hoveniersbedrijf.

Het huis is een ideale gezins- en/of praktijkwoning met een zeer goede bereikbaarheid ten opzichte van alle relevante voorzieningen. De rondom de woning gelegen tuin is van een oppervlakte die voor Oegstgeester begrippen "uniek" genoemd mag worden met beschutte plekjes en tevens veel ruimte en een zonneterras in het achterdeel dat grenst aan een singel en dat bijzonder veel privacy biedt.

Floor plans

Extra

Recently viewed