26 photos available

For sale: Van Cuycklaan 20, 2343 AJ Oegstgeest

Type of residence House, country house, detached house
Plot size 1,048 m²
Liveable area 223 m²
€1,225,000
€1,168.89/m2

General

Dit vrijstaand landhuis bevindt zich aan het einde van een doodlopend laantje met uitsluitend bestemmingsverkeer. De locatie garandeert zonlicht in de woning gedurende de gehele dag. Met de grote tuin naar Engelse landschapsstijl is bovendien uw privacy verzekerd. Groen rondom, in alle windstreken. Met de boot vanaf de eigen steiger naar de Kager Plassen of naar het centrum van Leiden? Ook dat is... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, country house, detached house
Year of construction 1969
Status Available
Offered since 09 October 2017

Features

Offer
Reference number 25027/3828053
Asking price €1,225,000
Acceptance By consultation
Offered since 09 October 2017
Last updated 09 October 2017
Construction
Type of residence House, country house, detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1969
Rooftype Shed
Isolations Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 1,048 m²
Effective area 223 m²
Content 807 m³
Garden area 500 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 7 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Sheltered location
On waterway
Type Garden around
Main garden Yes
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate E
Features
Water heating Instantaneous water heater
Heating Warm-air heating
Parking Indoor
Has a bath Yes
Has cable TV Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes

Definition

Dit vrijstaand landhuis bevindt zich aan het einde van een doodlopend laantje met uitsluitend bestemmingsverkeer. De locatie garandeert zonlicht in de woning gedurende de gehele dag. Met de grote tuin naar Engelse landschapsstijl is bovendien uw privacy verzekerd. Groen rondom, in alle windstreken. Met de boot vanaf de eigen steiger naar de Kager Plassen of naar het centrum van Leiden? Ook dat is mogelijk.

De plaats Oegstgeest is gunstig gelegen tussen Amsterdam en Den Haag. De luchthaven Schiphol en het strand zijn makkelijk bereikbaar, beide bevinden zich respectievelijk op slechts 24 en 6 kilometer afstand (hemelsbreed). Oegstgeest grenst bovendien onmiddellijk aan Leiden, welke plaats behalve over een historisch centrum ook over een eigen station beschikt.
Niet voor niets is Oegstgeest recentelijk uitgeroepen tot de beste woonplaats van Nederland. Afgezien van de gunstige ligging kan men hier een ruime keuze maken uit de talrijke school- en sportvoorzieningen die de plaats rijk is.

Met dit huis heeft u twee slaapkamers op het oosten, beide gescheiden door een badkamer met ligbad, toilet en sauna. In dit deel van het huis vindt u ook de hoofdingang en een ruime hal, met toilet. Huiskamer en werkruimte liggen op het zuiden, die samen met de tuinkamer grenzen aan een groot terras. Eetkamer en keuken bevinden zich op het westen, waar u op een tweede terras nog lang kunt genieten van de avondzon. Behalve een inpandige garage en schuur beschikt dit huis ook nog over een hele ruime bijkeuken.
De woning heeft op de eerste verdieping nog twee ruime slaapkamers, een badkamer en toilet.
De oppervlakte van het perceel bedraagt bijna 1100 m2, de woonoppervlakte ca. 223 m2 en inhoud van de woning is ca. 807 m3.

Floor plans

Extra

Recently viewed