Photo - For sale: Weipoortseweg 80A, 2381 NH Zoeterwoude Photo - For sale: Weipoortseweg 80A, 2381 NH Zoeterwoude Photo - For sale: Weipoortseweg 80A, 2381 NH Zoeterwoude Photo - For sale: Weipoortseweg 80A, 2381 NH Zoeterwoude Photo - For sale: Weipoortseweg 80A, 2381 NH Zoeterwoude Photo - For sale: Weipoortseweg 80A, 2381 NH Zoeterwoude Photo - For sale: Weipoortseweg 80A, 2381 NH Zoeterwoude Photo - For sale: Weipoortseweg 80A, 2381 NH Zoeterwoude Photo - For sale: Weipoortseweg 80A, 2381 NH Zoeterwoude Photo - For sale: Weipoortseweg 80A, 2381 NH Zoeterwoude Photo - For sale: Weipoortseweg 80A, 2381 NH Zoeterwoude Photo - For sale: Weipoortseweg 80A, 2381 NH Zoeterwoude Photo - For sale: Weipoortseweg 80A, 2381 NH Zoeterwoude Photo - For sale: Weipoortseweg 80A, 2381 NH Zoeterwoude Photo - For sale: Weipoortseweg 80A, 2381 NH Zoeterwoude Photo - For sale: Weipoortseweg 80A, 2381 NH Zoeterwoude Photo - For sale: Weipoortseweg 80A, 2381 NH Zoeterwoude Photo - For sale: Weipoortseweg 80A, 2381 NH Zoeterwoude Photo - For sale: Weipoortseweg 80A, 2381 NH Zoeterwoude Photo - For sale: Weipoortseweg 80A, 2381 NH Zoeterwoude Photo - For sale: Weipoortseweg 80A, 2381 NH Zoeterwoude Photo - For sale: Weipoortseweg 80A, 2381 NH Zoeterwoude Photo - For sale: Weipoortseweg 80A, 2381 NH Zoeterwoude Photo - For sale: Weipoortseweg 80A, 2381 NH Zoeterwoude Photo - For sale: Weipoortseweg 80A, 2381 NH Zoeterwoude
25 photos available

For sale: Weipoortseweg 80A, 2381 NH Zoeterwoude

Type of residence House, country house, semi-detached house
Plot size 919 m²
Liveable area 242 m²
Acceptance By consultation
€930,000

General

-De getoonde prijs betreft een bieden-vanaf-prijs-

De woning is gelegen op 3 km van het centrum van Zoeterwoude Dorp met een grote supermarkt en diverse speciaalzaken voor de dagelijkse boodschappen. In Zoeterwoude zijn tevens meerdere huisartsen en tandartsen gevestigd alsmede een grote basisschool, scholen van het voortgezet onderwijs zijn op de fiets binnen 20 minuten bereikbaar. De centr... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, country house, semi-detached house
Year of construction 1970
Offered since 21 July 2020
Offered since 21 July 2020

Features

Offer
Reference number 25027/4803961
Asking price €930,000
Acceptance By consultation
Offered since 21 July 2020
Last updated 30 September 2020
Construction
Type of residence House, country house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1970
Surfaces and content
Plot size 919 m²
Effective area 242 m²
Content 652 m³
Surface area external storage rooms 54 m²
Surface area external, linked storage rooms 35 m²
Mapping
Number of floors 2 (and one basement)
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location At waterside
Country side
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Energy consumption
Energy certificate D
Features
Bathroom facilities Bathroom 1 Shower
Bathroom facilities Bathroom 2 Shower
Toilet
Parking Detached wood
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a storage room Yes

Description

-De getoonde prijs betreft een bieden-vanaf-prijs-

De woning is gelegen op 3 km van het centrum van Zoeterwoude Dorp met een grote supermarkt en diverse speciaalzaken voor de dagelijkse boodschappen. In Zoeterwoude zijn tevens meerdere huisartsen en tandartsen gevestigd alsmede een grote basisschool, scholen van het voortgezet onderwijs zijn op de fiets binnen 20 minuten bereikbaar. De centra van Zoetermeer met een ruim winkelaanbod in het Stadshart en de historische binnenstad van Leiden met veel gezellige winkel- en uitgaansmogelijkheden zijn binnen 10 minuten bereikbaar. Den Haag en Schiphol liggen op 20 minuten rijden, Amsterdam op 30 minuten. Het strand van Katwijk of Wassenaar is op de fiets binnen 40 minuten te bereiken. In de directe nabijheid, op nog geen 2 minuten lopen zijn de beste kaasboerderijen van het Groene Hart te vinden en op 5 minuten lopen is een geweldige ijsboerderij. De omgeving is ruim voorzien van fietspaden.

De vrijwel vrijstaande woning is prachtig gelegen aan de Weipoortse Vliet en biedt uitzicht over de polders met aan de voorzijde in de verte Zoeterwoude Dorp en Zuidbuurt en aan de achterzijde zelfs Zoetermeer. Het perceel is ruim 900 m2 en bevat naast de woning een geheel vrijstaand ruim gastenverblijf en een vrijstaande dubbele garage alsmede diverse bergingen en heeft een zeer ruime voor- zij en achtertuin.

Wonen in de Weipoort is wonen IN en MET de natuur. Zo dicht bij de grote steden elke dag genieten van weidse uitzichten, mooie luchten, altijd een plek in de tuin waar je in de zon en uit de wind kan zitten. De Weipoort waar de koeien nog buiten lopen en de schapen, geiten en vogels als het ware deel uitmaken van het levende schilderij waarin u woont. Wilt u vissen, dan kunt u vissen vanuit uw eigen tuin, wilt u met uw sloep varen naar de Kager plassen of door Leiden, dan gaat u aan boord vanaf uw eigen steiger, wilt u zwemmen dan stapt u vanuit uw tuin de Weipoortse Vliet in die in het midden wel 3 meter diep is en prachtig schoon water heeft. Er zijn ruim voldoende opslag- en hobby mogelijkheden in diverse daartoe geschikte ruimten. Voor de tuinliefhebber is naast de diverse gazons en perken ook een mooie broeikas aanwezig.

Het als zodanig ingerichte gastenverblijf biedt naast een ruim woongedeelte met prachtig uitzicht op de Weipoortse Vliet, ook een apart slaapgedeelte, een keukentje en een badkamer. Deze ruimte is flexibel in te richten en kan ook als kantoor dienen dat bereikbaar is via een op afstand bedienbaar hek naar de zijtuin, dus zonder door de woning te hoeven gaan. De grote aangebouwde serre van ca. 5x6 meter is geheel afsluitbaar met vouwdeuren en een zijdeur en is voorzien van een open haard en BBQ met afzuigkap, biedt een prachtig uitzicht op het water, de weilanden en de achtertuin. Hier kunt u zowel zomers als 's winters bij de open haard of aanwezige elektrische terrasverwarmer genieten van een weids uitzicht.

Indeling woning:
Entree, hal, toilet, technische ruimte met c.v. combiketel en aansluitingen voor wasapparatuur.
Souterrain met daglicht met sauna, douche en hobby- of slaapkamer.
Begane grond: Studeer/hobby- of slaapkamer met verwarmde vloer, woonkeuken voorzien van ingebouwde apparatuur en verwarmde plavuizen vloer, meterkast, bijkeuken met deur naar berging.
Trapje naar de ruime woonkamer met serre en open haard (gas). De plavuizen vloer is verwarmd.
Verdieping: Grote overloop waarvan eventueel studeer/hobby- of slaapkamer is te maken, luik naar bergvliering, 2 royale slaapkamers, badkamer met douche, toilet en wastafel.

Indeling vrijstaand gastenverblijf:
Ruime serre met houtkachel, woonkamer, open keuken, slaapkamer, badkamer met douche, toilet en wastafel met meubel, berging/hobby/c.v. stookruimte en groepenkast.

Voortuin met oprit, opzij de dubbele garage en een hobbykas, fraai aangelegde achtertuin, diverse terrassen.

Overige wetenswaardigheden:
Type woning: landhuis, geschakelde woning
Bouwjaar: 1970
Ligging: aan water, landelijk gelegen
Perceel oppervlakte: 919 m2
Waarvan bebouwd: 259 m2
Voor- zij- en achtertuin: 660 m2

Woonoppervlakte:
Woning 195 m2
Aantal kamers: 5
Berging: inpandig
Isolatie: dak, spouwmuren, dubbele beglazing, vloer serre
Energielabel: D

Gastenverblijf 46 m2
Aantal kamers: 2
Berging: inpandig
Isolatie: dak, wanden

Tuin: achtertuin: zuid/oost 264 m2
Garage: vrijstaand

Woonoppervlakte:
Woning 195 m2
Aantal kamers: 5
Berging: inpandig
Isolatie: dak, spouwmuren, dubbele beglazing, vloer serre
Energielabel: D

Gastenverblijf 46 m2
Aantal kamers: 2
Berging: inpandig
Isolatie: dak, wanden

Tuin: achtertuin: zuid/oost 264 m2
Garage: vrijstaand
Close

Recently viewed